Klem József Vándordíj

A múlt évben egyik tagtársunk kezdeményezésére elhunyt barátunk tiszteletére megalakult a “Klem József Vándordíj

Ezúton kérjük a Tisztelt Tagtársakat, hogy aki a múlt év eredményei alapján nevezni kívánja kutyáját a vándordíjra 2017.02.05-ig Konyecsni Károlynak a klub vizsga és versenyfelelősének küldje meg a kutya törzskönyvének, valamint bírálati lapjainak másolatát.

A díj célja,hogy kiválassza és külön díjazza a magyarországi tulajdonban lévő, FCI származási igazolással rendelkező, az adott évben a legeredményesebben szereplő rövidszőrű német vizslákat verseny és vizsgaeredmény alapján.
Indulhat érte minden magyarországi tulajdonban lévő, törzskönyvvel rendelkező rövidszőrű német vizsla, amely kutya tulajdonosa az adott évben érvényes tagságival rendelkezik, valamint megfelel a tenyésztési követelményeknek.
A díjért a magyarországi és külföldi vizsgák és versenyek is beleszámítanak.

A díjazáshoz a pontozás az alábbiak szerint történik:

ŐTV ,vízi mezei vizsga/ verseny, illetve minden kétfázisú vizsga és verseny, illetve minden külföldi vízi mezei vizsga I. díj15 Pont
Mindenes vizsga/verseny, VGP és minden három fázisú vizsga/verseny I. díj20 pont
Field trial verseny, kitűnő10 Pont
Nehezített vércsapa/verseny I. díj10 Pont
illetve minden egyfázisú vizsga/verseny szintén10 Pont
A versenyeken elért címek plusz pontot érnek az alábbiak alapján:A versenyeken elért címek plusz pontot érnek az alábbiak alapján:
CACIT25 pont
resCACIT20 pont
CACT20 pont
resCACT15 pont

 

A CACIT ,illetve resCACIT cím beszámításakor a mellé járó CACT ,resCACT cím pontja nem számítható be. A fajtánként kiadott CACT cím esetén is csak akkor, ha a kutya nem kapott egyéb címet az adott versenyen.

Konyecsni Károly
Vizsga és Versenyfelelős