Köszönetnyilvánítás

Tisztelt Tagtársak, Tisztelt Németvizslások!

 

A Német Vizsla Klub Magyarország szervezésében egy sikeres IKP-n vagyunk túl.
Köszönetet szeretnék mondani az egyesület elnöksége és a magam nevében azoknak a tagtársaknak, vizslázás iránt érdeklődőnek, önkéntesnek akik segítsége nélkül nem sikerült volna a rendezvényt ilyen magas szinten lebonyolítani.

Az IKP sikerét Dr. Szászi Ferenc barátunk emlékének ajánljuk, aki teljes hitével és támogatásával állt mellettünk.
Ki kell emelnem pár nevet a teljesség igénye nélkül, akik hosszú hónapok óta szinte napi szinten együtt éltek az IKP-val. Konyecsni Károly vizsga és versenyfelelősünk hatalmas részt vállalt a szervezésben. Balogh Andrea Johanna, Fazekas Anna, Nagy-Kovencz Orsolya, Szekeres Nikolett, Bakonyi Anita, Tóth István, Agócs Attila, Dr Koncz István, Kékesi Zoltán, Vörös László, Nagy Zoltán, Noveczki Katalin, Tauber István nélkül a csapat nem lett volna teljes. Köszönet illeti Agyaki Gábor vezette Baranya Vadászkürt Együttest, a teljesítménybíróinkat, az OVK önkénteseket, a Magyarországi Drótszőrű Magyarvizsla Tenyésztők Egyesületének önkénteseit, az irodában segítő hölgyeket, a területeken dolgozó hivatásos vadászokat.

Köszönjük támogatóinknak, hogy gördülékenyebbé tették a szervezést.

Őszintén és büszkén gratulálunk klubtagjainknak és a magyar kutyásoknak a sikeres szerepléshez:

 

Külön ki kell emelni Dr Koncz István által vezetett Kevi Lator Fokos munkáját, legeredményesebb magyar kan különdíját, valamit az összevetésben elért 3, helyét, továbbá Pálinkás István által vezetett Kevi Lator Fecske teljesítményét, az IKP Kitűnő 3 küllemi minősítését, valamit a legeredményesebb és legfiatalabb szuka különdíját.

Nagy büszkeséggel kell szólnunk a magyar tenyészetek kiemelkedő eredményeihez, akik több kutyát delegáltak az IKP-ra: Kappahegyi Kennel, Kevi Lator Kennel, Micskei Kennel, Samuházi Vadász Kennel.

 

Gratulálunk a kutyavezetőknek és kutyáiknak!

Babiczky Attila
NVKM elnök