A Német Vizsla Klub Magyarország Fuldában járt

A német Rövidszőrű Német Vizsla Szövetség 2017.03.18-án Fuldában tartotta éves közgyűlését, amelyre egyesületünk a Német Vizsla Klub Magyarország is meghívást kapott.

A közgyűlésen a vezető tisztségviselők éves beszámolóját követő tisztújításon megerősítették pozíciójában az elmúlt három évben dolgozó elnökséget.

A régi/új elnök Micheal Hammerer úr a közgyűlésen beszámolt a múlt évben Andreas Thomschke vizsga és versenyfelelős úrral tett magyarországi látogatásáról, ahol személyesen is meggyőződtek a 2017-es, a Német Vizsla Klub Magyarország által rendezendő IKP előkészületeiről. Megnézték a tervezett vizsgaközpontot, a vízi és mezei munkaterületeket.

Hammerer elnök úr dicsérő szavakkal beszélt a Német Vizsla Klub Magyarország 40 éves Jubileumi Klubkiállításáról és CACIT versenyéről.

Előzetes felkérés alapján 15 perces prezentációval készültünk a szeptember végén megrendezendő 28. IKP-ról, az előkészületekről, a helyszínekről.  A prezentációt nagy megelégedéssel fogadták és a Rövidszőrű Német Vizsla Szövetség elnöksége  és tagsága teljes támogatásáról és bizalmáról biztosított bennünket. A közgyűlést követően hosszas megbeszélést folytattunk az IKP részleteiről Hammerer és Thomschke urakkal.

 

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true"}